Over IPad Korting

IPad Korting zet zich in voor de promotie van de IPad en verkoopt IPad's voor de aangesloten organisatie(s). De website 'www.IPadKorting.nl' fungeert slechts als bemiddelende partij. De afhandeling van aankopen vindt plaats door aangesloten partners. Ook de betalingen worden met de partners zelf zonder tussenkomst van 'www.IPadKorting.nl' afgehandeld. Voor vragen met betrekking tot orders ed. dient u dan ook rechtstreeks contact op nemen met de partner, waarvan u een bevestiging heeft ontvangen.

'www.IPadKorting.nl' besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. 'www.IPadKorting.nl' is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens verstrekt op 'www.IPadKorting.nl'.

Heeft u tips, foto's, suggesties, een leuk idee of een opmerking, laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken per email.

eMarkEd te Naaldwijk
IPadKorting: => info(at)emarked.nl


Inschrijvingsnummer KvK Haaglanden 64953645
BTW-nummer: NL0020.23.793B14